Termeni și condiții

Termeni si conditii pentru platforma www.arhigrafic.ro, conform cerinţelor Regulamentului general privind datele personale (GDPR) și ale legii nr. 677/2001.

Acești termeni și condiții denumiți Termeni si Condiții în continuare constituie acordul legal dintre dumneavoastra. si S.C. Arhigrafic S.R.L. Accesarea și vizitarea Website-ului arhigrafic.ro, înregistrarea unui cont pe Website-ul arhigrafic.ro înseamnă acceptarea în totalitate și necondiționată a acestor Termeni și Condiții.

SC Arhigrafic SRL prin website-ul arhigrafic.ro a protejat încă de la înființare și protejează din principiu datele personale din bazele de date pe care le deține și pe care le administrează, iar clienții noștri sunt instruiți cu fiecare ocazie cu privire la aspectele legale și etice legate de colectarea, stocarea și prelucrarea datelor cu caracter personal.

Acceptarea condiițiilor

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Daca nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesati acest site.

Descrierea serviciilor

Siteul nostru vă pune la dispoziție informațiile din acest site web in scop informativ general și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile să fie exacte.

Introducere

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului arhigrafic.ro de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptati termenii de utilizare descriși în continuare.

Drepturile asupra conținutului site-ului

S.C. Arhigrafic S.R.L, deține drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate și prin aceasta toate drepturile de autor și cele brevetate. Nu aveți dreptul să redistribuiți, vindeți, decompilați, dezasamblați aplicația software într-o forma perceptibila de către oameni.

Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea arhigrafic.ro, care își rezerva dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă.

Întregul conținut al site-ului arhigrafic.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de S.C. Arhigrafic S.R.L.

Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea S.C. Arhigrafic S.R.L.

Accesul și utilizarea paginii arhigrafic.ro sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informatiile prezente pe arhigrafic.ro sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa pagina. Puteti copia și tipări conținutul paginii arhigrafic.ro pentru folosința dumneavoastră personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul arhigrafic.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților arhigrafic.ro.

Neangajarea răspunderii

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor S.C. Arhigrafic S.R.L. S.C. Arhigrafic S.R.L nu va acorda nici o garanție referitoare la:

  • Evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
  • Neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
  • Pentru a recunoaste si preveni fraudele sau problemele de securitate
  • Inexistenta pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.
  • Astfel, S.C. Arhigrafic S.R.L nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.
  • Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele arhigrafic.ro, prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului arhigrafic.ro nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea S.C. Arhigrafic S.R.L. în lipsa unor acorduri ulterioare.
  • Conținutul paginii web arhigrafic.ro, a informațiilor și a altor materiale prezentate de Comunitatea arhigrafic.ro nu reprezintă o consultație juridică în sensul Legii nr. 51/1995.

Obiectivul continutului site-ului

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.

S.C. Arhigrafic S.R.L nu poate garanta că prezentele pagini nu conțin erori, și asigură că va depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care dorește să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze S.C. Arhigrafic S.R.L prin unul din mijloacele afisate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauza cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de alta natură.

Informații personale

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informații, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicațiilor disponibile pe site.

Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenționează să fie utilizate produsele și/sau serviciile S.C. Arhigrafic S.R.L, dar poate include și alte informații aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice.

Legătura cu alte site-uri

Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de S.C. Arhigrafic S.R.L utile în legătură cu conținutul site-ului sau și care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

S.C. Arhigrafic S.R.L nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul său.

Informații oferite prin intermediul site-ului

Orice persoană care vizitează site-ul arhigrafic.ro și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către S.C. Arhigrafic S.R.L; transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; soluționarea de către S.C. Arhigrafic S.R.L a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activități întreprinse de S.C. Arhigrafic S.R.L și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

S.C. Arhigrafic S.R.L va păstra confidențialitatea acestor informații.

Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.

SC Arhigrafic SRL prin website-ul arhigrafic.ro nu solicită / nu cere niciodată parola conturilor, informații personale, nume și prenume, CNP, date de localizare, IP, prin e-mail, SMS, telefon, fax sau poștă.